Naše další projekty:

Mléko a výživa

Acidofilní mléko článek

Vyrábí se z mléka, které se zakysává smetanovou kulturou a kulturou Lactobacillus acidophilus.

Máslo článek

Je mléčný výrobek, přírodní potravina – vyrábí se z kravského mléka a nijak se chemicky neupravuje.

Probiotika článek

To jsou živé organismy, které mají příznivé účinky na lidské zdraví. Říká se jim také probiotické bakterie.

Podmáslí článek

Tento mléčný výrobek vzniká jako vedlejší produkt při stloukání másla.

Kefír článek

Jedná se o kysaný mléčný výrobek s nakyslou, mírně perlivou chutí.

Vitamin D článek

Je vitamin důležitý pro dostatečné vstřebávání a ukládání vápníku v těle a také ovlivňuje správné fungování imunitního systému.

12345
Počet článků: 25, zobrazeny články 712
<= =>
Madeta BOHUŠOVICKÁ MLÉKÁRNA Tetra Pak Hortim EKOFRUKT SLANÝ
LINEA NIVNICE - HELLO MASPEX Potravinářská komora ČR Česká technologická platforma pro potraviny EMCO